Vásárcsarnoki elérhetőségeink

Kedves Vásárlóink!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy hol kapható friss kecsketej, friss és érlelt kecskesajtok, kecsketúró, kecskevaj, kecskejoghurt. Az alábbi vásárcsarnokokban személyesen is megtalálhattok bennünket és kapható minden termékünk. Szeretettel várjuk továbbra is az egészségmegőrzés iránt fogékony embereket, az érdeklődőket, a termékekkel való ismerkedőket és természetesen a kulináris élvezetek iránt fogékony vásárlóinkat. 🙂

A siófoki Vásárcsarnokban, a Siócsarnokban megtalálhattok bennünket és portékáinkat: kecskesajtokkal, tejtermékekkel (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúróval és más finomságokkal várjuk a vásárlókat. Alkalmanként és rendelésre kecskekolbász is kapható. Kóstolási lehetőséggel várunk mindenkit szeretettel.

http://www.siocsarnok.hu/

Cím: Siófok, Vámház u. 2, 8600

Vásárcsarnok nyitva tartási rendje (a kecskesajtos pultunk 13 óráig van nyitva a nyitvatartási napokon)

– hétfő – péntek: 7:00-13:00
– szombat: 7:00-13:00
– vasárnap: zárva

Pécsen a Pécsi Vásárcsarnokban minden héten keddtől szombatig nyitva vagyunk: kecskesajtokat, tejtermékeket (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúrót és más finomságokat kínálunk pultunkban.

Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 25.

Nyitvatartás: kedd – szombat: 7.00 – 13.00

Székesfehérváron a Városi Piacon, a gombavizsgálóval szemben, a sarokban minden héten hétfőtől szombatig nyitva vagyunk: kecskesajtokkal, tejtermékekkel (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúróval és más finomságokkal várjuk kedves Vásárlóinkat. Ezenkívül kecskekolbász, kecskeszalámik, kecske sonka, szarvas szalámi és szarvas kolbász, mangalica és sertés füstölt áru is megtalálható kínálatunkban Székesfehérváron.

Cím: 8000, Székesfehérvár, Palotai út 1.

Nyitvatartás: kedd-szombat: 7.00 – 13.00

Kaposvári Nagypiacon minden héten keddtől szombatig vagyunk nyitva: kecskesajtokkal, kecsketejtermékekkel, kecske füstölt áruval, juhtúróval, juhgomolyával és más finomságokkal várunk mindenkit szeretettel. Kecskekolbász, kecskeszalámi és szarvas szalámi is kapható.

Cím: 7400 Kaposvár, Baross Gábor utca 5-13.

Nyitvatartás: kedd – szombat: 6.00 – 12.00