Vásárcsarnoki elérhetőségeink

Kedves Vásárlóink!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy hol kapható friss kecsketej, friss és érlelt kecskesajtok, kecsketúró, kecskevaj, kecskejoghurt. Az alábbi vásárcsarnokokban személyesen is megtalálhattok bennünket és kapható minden termékünk. Szeretettel várjuk továbbra is az egészségmegőrzés iránt fogékony embereket, az érdeklődőket, a termékekkel való ismerkedőket és természetesen a kulináris élvezetek iránt fogékony vásárlóinkat. 🙂

A siófoki Vásárcsarnokban, a Siócsarnokban megtalálhattok bennünket és portékáinkat: kecskesajtokkal, tejtermékekkel (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúróval és más finomságokkal várjuk a vásárlókat. Alkalmanként és rendelésre kecskekolbász is kapható. Kóstolási lehetőséggel várunk mindenkit szeretettel.

http://www.siocsarnok.hu/

INGYENES PARKOLÓ A CSARNOK ELŐTTI SÓDERES TERÜLETEN EGÉSZ ÉVBEN!

Cím: Siófok, Vámház u. 2, 8600

Vásárcsarnok nyitva tartási rendje (a kecskesajtos pultunk 13 óráig van nyitva a nyitvatartási napokon)

– hétfő – péntek: 7:00-17:00
– szombat: 7:00-13:00
– vasárnap: zárva

Budapesten az Újpesti Vásárcsarnokban az 52-es pultban minden héten csütörtök, péntek és szombati napokon nyitva vagyunk: kecskesajtokat, tejtermékeket (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúrót és más finomságokat kínálunk pultunkban. Alkalmanként és rendelésre kecskekolbász is kapható.

https://www.ujpest.hu/piac

Cím: 1042 Budapest, Szent István tér 12.

Székesfehérváron a Városi Piacon, a gombavizsgálóval szemben, a sarokban minden héten keddtől szombatig nyitva vagyunk: kecskesajtokkal, tejtermékekkel (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúróval és más finomságokkal várjuk kedves Vásárlóinkat. Alkalmanként és rendelésre kecskekolbász is kapható.

Cím: 8000, Székesfehérvár, Palotai út 1.

Nyitvatartás: kedd-szombat: 7.00 – 13.00

A Klauzál téren a nyitva tartás jelenleg szünetel.