Vásárcsarnoki elérhetőségeink

Kedves Vásárlóink!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy hol kapható friss kecsketej, friss és érlelt kecskesajtok, kecsketúró, kecskevaj, kecskejoghurt. Az alábbi vásárcsarnokokban személyesen is megtalálhattok bennünket és kapható minden termékünk. Szeretettel várjuk továbbra is az egészségmegőrzés iránt fogékony embereket, az érdeklődőket, a termékekkel való ismerkedőket és természetesen a kulináris élvezetek iránt fogékony vásárlóinkat. 🙂

A siófoki Vásárcsarnokban, a Siócsarnokban megtalálhattok bennünket és portékáinkat: kecskesajtokkal, tejtermékekkel (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúróval és más finomságokkal várjuk a vásárlókat. Alkalmanként és rendelésre kecskekolbász is kapható. Kóstolási lehetőséggel várunk mindenkit szeretettel.

http://www.siocsarnok.hu/

Cím: Siófok, Vámház u. 2, 8600

Vásárcsarnok nyitva tartási rendje (a kecskesajtos pultunk 13 óráig van nyitva a nyitvatartási napokon)

– hétfő – szombat: 7:00-13:00
– október 1 és április 30 között: csütörtök – szombat: 7.00 – 13.00
– vasárnap: zárva

Pécsen a Pécsi Vásárcsarnokban minden héten keddtől szombatig nyitva vagyunk: kecskesajtokat, tejtermékeket (tej, joghurt, kecskevaj, kecsketúró), juhtúrót és más finomságokat kínálunk pultunkban.

Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 25.

Nyitvatartás: hétfő – szombat: 7.00 – 13.00

Szombathely Vásárcsarnokban is megnyitottuk kis termelői üzletünket, ahol szintén kecske és juh tejtermékekkel várjuk vásárlóinkat. Ezen kívül kecskekolbász, kecskeszalámi és kecskesonka is megtalálható kínálatunkban.

Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 5-7.

Nyitvatartás: péntek – vasárnap: 7.00 – 12.00