Hozzávalók:
- 3 evőkanál extra szűz olíva olaj
- 1 evőkanál balzsamecet
- egy teáskanál folyós méz
- egy teáskanál teljes kiőrlésű mustár
- só és fekete bors
- salátalevelek
- 40-45 dkg kecskesajt, ujjnyi vastagságú szeletekre vágva
A balzsamecetes öntethez összekeverjük a hozzávalókat, egy csipet porcukrot is adhatunk hozzá. A salátaleveleket egy tálba tesszük, majd ráöntjük az öntetet. A kecskesajtot egy pár percre a grillezzük, amíg olvadni kezd és kicsit megpirulnak az oldalai.
A salátával és vékony szeletekre vágott eperrel tálalható.
.
Grillezet kecskesajt balzsamecetes öntettel
Hozzávalók:
A balzsamecetes öntethez összekeverjük a hozzávalókat, egy csipet porcukrot is adhatunk hozzá. A salátaleveleket egy tálba tesszük, majd ráöntjük az öntetet. A kecskesajtot egy pár percre a grillezzük, amíg olvadni kezd és kicsit megpirulnak az oldalai.
A salátával és vékony szeletekre vágott eperrel tálalható.
.