Grillezett kecskesajt szendvics

Hozzávalók:

  • olívaolaj
  • 1 nagy fej hagyma, megtisztítva, vékonyra szeletelve
  • fekete bors
  • 8 szelet olasz vagy kovászos kenyér
  • 15-20 dkg kecskesajt

Egy serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat felmelegítünk. Hozzákeverjük a hagymát, sót és borsot, és főzzük gyakori kevergetéssel 12-15 percig, vagy amíg a hagyma arany színű lesz.

4 szelet kenyeret előkészítünk, majd egyenletesen elosztjuk rajta kecskesajtot és a karamellizált hagymát, majd a tetejükre tesszük a maradék 4 szelet kenyeret. Szendvicssütőben süssük meg mindkét oldalon a kenyereket, amíg a sajt meg nem olvad.

Ízlés szerint bacon szalonnával vagy sonkával, rukkolával, zöldségekkel még gazdagítható a szendvics.

.