Hozzávalók:
- olívaolaj
- 1 nagy fej hagyma, megtisztítva, vékonyra szeletelve
- só
- fekete bors
- 8 szelet olasz vagy kovászos kenyér
- 15-20 dkg kecskesajt
Egy serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat felmelegítünk. Hozzákeverjük a hagymát, sót és borsot, és főzzük gyakori kevergetéssel 12-15 percig, vagy amíg a hagyma arany színű lesz.
4 szelet kenyeret előkészítünk, majd egyenletesen elosztjuk rajta kecskesajtot és a karamellizált hagymát, majd a tetejükre tesszük a maradék 4 szelet kenyeret. Szendvicssütőben süssük meg mindkét oldalon a kenyereket, amíg a sajt meg nem olvad.
Ízlés szerint bacon szalonnával vagy sonkával, rukkolával, zöldségekkel még gazdagítható a szendvics.
.
Grillezett kecskesajt szendvics
Hozzávalók:
Egy serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat felmelegítünk. Hozzákeverjük a hagymát, sót és borsot, és főzzük gyakori kevergetéssel 12-15 percig, vagy amíg a hagyma arany színű lesz.
4 szelet kenyeret előkészítünk, majd egyenletesen elosztjuk rajta kecskesajtot és a karamellizált hagymát, majd a tetejükre tesszük a maradék 4 szelet kenyeret. Szendvicssütőben süssük meg mindkét oldalon a kenyereket, amíg a sajt meg nem olvad.
Ízlés szerint bacon szalonnával vagy sonkával, rukkolával, zöldségekkel még gazdagítható a szendvics.
.