Mini sós piték spenóttal és natúr kecskesajttal

fehersajt1

A Mini Spenótos Kecskesajtos Pitéhez a tölteléket készítünk az alábbiak összemixelésével:

Egy csomag fagyasztott spenót felengedve

kb. 5 dkg natúr kecskesajt vagy kecskesajtkrém

2 mogyoróhagyma

1 gerezd fokhagyma

só, bors

A fagyasztott leveles tésztát a megadott módon előkészítjük, formára vágjuk, majd minden pitébe 2 evőkanál tölteléket teszünk, a felső pite tetejét bekenjük tojással, majd 18-20 percig sütjük előmelegített sütőben 200 fokon (sütőtől függően), amíg aranybarna lesz és átsülnek a piték. 4-5 db mini pite készíthető ebből az adagból. 🙂

 

forrás: http://www.createdby-diane.com/2011/07/mini-savory-pies-with-spinach-and-goat-cheese.html.