Rántotta kecskesajttal

Hozzávalók

  • kevés vaj
  • 1/4 db piros paprika (vágjuk apró kockákra )
  • fél paradicsom ( kis darabokra vágva )
  • 2 szabad tartásból származó tojás
  • egy kis tej
  • 40 g kecskesajt ( kis darabokra vágva )
  • só és bors , ízlés szerint
  • friss kakukkfű
  • vajas pirítós
  • lilahagyma-lekvár

Melegítsük fel a vajat egy teflon serpenyőben, amíg meg olvad. Helyezzük a paprikát és a paradicsomot a serpenyőbe, és főzzük lassú tűzön körülbelül 5 percig , vagy amíg puha lesz. Közben a tojásokat egy kis tejjel keverjük ki, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, és adjunk hozzá néhány friss kakukkfű levelet. Amint a paradicsom és a paprika puha, hozzáadjuk a kikevert tojást, majd óvatosan összekeverjük, közben hozzáadjuk a kecskesajtot és tovább sütjük, amíg a tojás megsül és a sajt el nem olvad. Vajas pirítóssal és lilahagyma-lekvárral tálaljuk.

.