Hozzávalók
- kevés vaj
- 1/4 db piros paprika (vágjuk apró kockákra )
- fél paradicsom ( kis darabokra vágva )
- 2 szabad tartásból származó tojás
- egy kis tej
- 40 g kecskesajt ( kis darabokra vágva )
- só és bors , ízlés szerint
- friss kakukkfű
- vajas pirítós
- lilahagyma-lekvár
Melegítsük fel a vajat egy teflon serpenyőben, amíg meg olvad. Helyezzük a paprikát és a paradicsomot a serpenyőbe, és főzzük lassú tűzön körülbelül 5 percig , vagy amíg puha lesz. Közben a tojásokat egy kis tejjel keverjük ki, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, és adjunk hozzá néhány friss kakukkfű levelet. Amint a paradicsom és a paprika puha, hozzáadjuk a kikevert tojást, majd óvatosan összekeverjük, közben hozzáadjuk a kecskesajtot és tovább sütjük, amíg a tojás megsül és a sajt el nem olvad. Vajas pirítóssal és lilahagyma-lekvárral tálaljuk.
.
Rántotta kecskesajttal
Hozzávalók
Melegítsük fel a vajat egy teflon serpenyőben, amíg meg olvad. Helyezzük a paprikát és a paradicsomot a serpenyőbe, és főzzük lassú tűzön körülbelül 5 percig , vagy amíg puha lesz. Közben a tojásokat egy kis tejjel keverjük ki, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, és adjunk hozzá néhány friss kakukkfű levelet. Amint a paradicsom és a paprika puha, hozzáadjuk a kikevert tojást, majd óvatosan összekeverjük, közben hozzáadjuk a kecskesajtot és tovább sütjük, amíg a tojás megsül és a sajt el nem olvad. Vajas pirítóssal és lilahagyma-lekvárral tálaljuk.
.