Óriási zöld olivabogyó, tehénfeta, kecskefeta, olívás vaj import termékek

Kiváló ízesítésű és állagú magozott, zöld olíva bogyó

FullSizeRender

“Az olívában található telítetlen zsírsavak gátolják a zsírok lerakódását, védik az érrendszert a meszesedéstől, csökkentik a magas vérnyomást, és a trombózis megelőzésére is alkalmasak. Mindemellett az olívabogyó fogyasztása a fogyókúra során is hasznos lehet, ugyanis amellett, hogy értékes tápanyagokkal látja el testedet, energiát biztosít, fokozza az anyagcsere-működést, lényegesen javítja az emésztést, továbbá gyorsan eltelít, így nem fenyeget az a veszély, hogy többet eszel a kelleténél.

olívabogyó

Olívabogyó

 A szakemberek szerint szervezetednek az előbb említett jótékony hatások érdekében, illetve az ártalmas folyamatos megelőzéséért naponta körülbelül kettő-három evőkanál olívaolajra lenne szüksége.
Nemcsak alacsony kalóriatartalma okán (10 dekában kb. 150 kcal) ajánlott kiemelt szerepet adni az olívabogyónak, az olajában lévő zsírsavak ugyanis még étvágycsökkentő hatásúak is.”

Kecsketejből készült török feta jellegű sajt

import kecske feta

Isteni finom bármilyen mediterrán jellegű salátába, paradicsommal, olívabogyóval, grill ételekhez, nyersen és főzéshez is felhasználható. 400 gramm-os kiszerelésben kapható.

Tehéntejből készült feta jellegű sajt, sós lében

FullSizeRender_4

1000 gramm-os kiszerelésben kapható, könnyen kezelhető, mert – ahogyan a képen is látható – ízléses alakú, kisebb kerek tömbök vannak benne.

IMG_2585

.